La paraula primera

YouTube Preview Image

Unes paraules de presentació del meu nou llibre La paraula primera. El podeu comprar a la botiga Amazon, en format paper o també en format Kindle.

La paraula primera posa la paraula en el punt de mira literari i està plantejat com una concatenació de textos que alternen, entre altres elements, ficció, actualitat, biografia, reflexió o prospecció etimològica.

La idea del llibre neix a partir d’un joc compartit amb el meu fill: el joc de les paraules encadenades. L’objectiu és transmetre que les paraules ens ajuden a explicar i a entendre el món que ens envolta.

El llibre es pot definir com un artefacte narratiu torrencial i atzarós que descriu un univers personal, lúdic i subjectiu, que no s’adscriu a gènere i que es pot assimilar a un patchwork literari multiforme i colorista.

About Eduard Ribera

Balaguer, 1965. Especialitzat en narrativa breu, al llarg de la seva carrera ha recollit diversos premis. Ha publicat La casa per la finestra (1988) Premi de Narrativa Ciutat de Balaguer 1987, El mite de la darrera llàgrima (1995), Oficis específics (1996), A que no | 99 exercicis d'estil (2011) , un homenatge a l'escriptor Raymond Queneau que va rebre el Premi Lleida de Narrativa 2009, La vida assistida (2012), Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa 2011, De memòria (2016) i La paraula primera (2017). Ha participat en diversos volums col·lectius i ha realitzat guions per a la ràdio i la televisió, així com articles en mitjans periodístics i literaris. Des de març de 2005 manté L'Escriptori, amb el qual va obtenir el Premi Vila de Martorell 2009 al millor blog.
This entry was posted in Llibres and tagged , . Bookmark the permalink.

S'admeten comentaris